Hotel Aquamarina
  Hotellet beliggende ved Anfi beach
  Salg og udleje af lejligheder og bungalows
  www.aquamarina.dk


 

 

De kanariske øer er en øgruppe der ligger i Atlanterhavet ud for Afrikas nordvestkyst. Denne øgruppe består af 7 hovedøer, som er delt ind i 2 provinser :
- Las Palmas de Gran Canaria: med Lanzarote, Fuerteventura og Gran Canaria                                            
- Santa Cruz de Tenerife: med Tenerife, La Palma, La Gomera, og El Hierro.
Kanarieøerne tilhører Spanien, og de taler spansk. Indbyggerne er katolikker, der er kendt for sin ærlighed og gæstfrihed.

Gran Canaria ligger ca. 1.250 km. fra det spanske fastland, der er 83 km. til Fuerteventura i øst, 62 km. til Tenerife i vest og 210 km. til den afrikanske kyst. Alle øerne er vulkanske og man har fastslået at alderen er fra 30 millioner år for de ældste (Lanzarote og Fuerteventura). Den yngste ø - El Hierro er kun "750 tusinde år". Øerne har et samlet areal på 7447 km².

Gran Canaria kan du få en dejlig, afstressende badeferie hvor du er garanteret sol og varme, god mad, masser af fornøjelser, shopping og mange sportsaktiviteter, både på land og til vands. Herlige sandstrande, mange spændende restauranter, velholdte golfbaner, vandsportscentre, shoppingcentre, og lækre strandpromenader. Gran Canaria er øgruppens mest kendte, men kun den 3. største efter Tenerife og Fuerteventura. Det var her det store turisteventyr startede, først i Las Palmas, men senere rykkede det meste af turismen sydpå til det mere sol sikre vejr. Her har turismen efterhånden taget overhånd i de neonoplyste byer, men øen er faktisk ganske smuk og begiver man sig væk fra Playa del Inglés og Puerto Rico finder man ud af at Gran Canaria er andet end turistbyerne ved kysten.

Tag op i bjergene, op til idylliske landsbyer med palmer, høje bjerge med gigantiske canariske fyrretræer, vulkankratere og hvidkalkede huse i landsbyer mellem mandeltræer. Hvor juleroser og bougainvilleaer gror som buske, hvor klematis klatrer på væggene, hvor figenkaktus og agaver står side om side. Eller du kan tage en tur langs med den stejle vestkyst, eller en tur mod Pico de las Nieves midt på øen 1949 m.o.h.

Hvis man har 14 dages ferie eller mere, kunne det måske være en oplevelse værd at besøge en af de andre Kanariske øer. Der er daglige afgange både med fly og hurtig færge fra Las Palmas eller Agaete. Hvis man tager af sted om morgenen kan man være hjemme igen samme aften - men man kan også finde muligheder for overnatning direkte fra gaden, hvis man har lyst til at blive der flere dage.

De mindre øer er ikke så turistpræget så der er rig mulighed for en hel anden form for ferie end man finder på de store øer. Man kan enten leje en bil på den pågældende ø og selv køre rundt, eller man kan tage de lokale busser på en ørundtur. Billetter til de andre Kanariske Øer er ikke særlig dyre, så det er ikke den store udgift for en ekstra oplevelse.

 
 

 
 Gran Canaria  -  Anfi del Mar  -  Kontakt  -  Om os  -  Golf

©2006 -  Anfi del Mar.dk