Hotel Aquamarina  www.aquamarina.dk
 Hotellet beliggende ved Anfi beach

 

 

Varm, gylden solskin glinser over et fantastisk grønt landskab, hvor en blanding af farver og dufte pirrer dine sanser og bringer dig i den rette stemning til en uforglemmelig ferie i Anfi's paradis. Luksus anlægget Anfi del Mar ligger på Gran Canarias sydspids ca. 200 km fra Afrikas vestkyst.

I nærheden ligger nogle af Europas største spa centre og kendte golfbaner. Rejs til den eneste destination i verden, som indenfor en overkommelig flyrejse fra Skandinavien og de fleste Europæiske byer, tilbyder en fantastisk sommer i vinterhalvåret. Et overvældende flot gemmested, det er intet under, at området ved Anfi beach er et af de mest populære områder i verden. Spadser over broen som forbinder den imponerende private marina med Anfi's tropiske hjerteformede ø.

Oplev den unikke atmosfære med forfriskende brise og fantastiske solnedgange over Atlanterhavet. Du finder også et stort udvalg af restauranter og eksklusive butikker, alt i fem stjernet kvalitet. Dette store anlæg er ned til mindste detalje designet i harmoni med kyst og fjeldlandskabet. Naturmaterialer, varme farver og masse lys sætter rammen om de 865 rummelige suiter og fællesområder. Suiterne er mellem 70 m2 - 360 m2 og har egen terrasse med havudsigt. Standardudstyr inkluderer flotte marmorbadeværelser, udsøgt inventar, boblebad og specialdesignede kirsebærtræsmøbler af bedste kvalitet. Anfi del Mar er mere end et luksusanlæg – det er en livsfilosofi! Afslapning og velbehag, sport og fritid, helse og lækre måltider er alle ingredienser for at skabe en helt speciel ferieoplevelse..............men pas på kære venner.

Dette luksus anlæg er et timeshareanlæg og der er en masse ulemper og risikoer forbundet med denne form for handel - sidste nyt fra anlægget kan læses på den danske side for Anfi medlemmer http://www.anficlub.dk:

 

I modsætning til ovenstående så har investering i fast ejendom på Gran Canaria aldrig været nemmere og billigere end nu, og vi anbefaler den danske ejendomshandler på Gran Canaria til yderligere informationer omkring boligkøb hernede.

Det danske ejendoms & servicekontor på Gran Canaria

 

 

 

 
 Gran Canaria  -  Anfi del Mar  -  Kontakt  -  Om os  -  Golf

©2006 -  Anfi del Mar.dk